Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ:"METEΘΕΣΑΝ" ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΟΥΚ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ-ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝ...


Το ένα λάθος μετά τ΄ άλλο στο ΥΠΕΘΑ με το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες της ΜΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Ο υποπλοίαρχος επικεφαλής του τμήματος, μετατέθηκε στον Ναύσταθμο της Σαλαμίνας . Για όποιον γνωρίζει ελάχιστα την ψυχολογία αυτών που έχουμε συνηθίσει να λέμε ΟΥΚάδες, είναι κατανοητό τι σημαίνει μια τέτοια μετάθεση.

Η διάσταση που έχει δοθεί στο θέμα είναι δυσανάλογη του γεγονότος. Το οποίο έχουν σπεύσει να εκμεταλλευθούν με τρόπο υπερβολικό πολιτικές παρατάξεις. Δυστυχώς η ΜΥΚ μοιάζει να είναι απροστάτευτη από την φυσική της ηγεσία.

Αλλά για να πάμε και παραπάνω -γιατί κάθετη διοίκηση έχουμε σ΄ όλες τις περιπτώσεις- σιωπή επικρατεί και στο ΓΕΕΘΑ. Καλά τα tweets για ευχαριστίες και έκφραση ευαρέσκειας όταν όλα πάνε καλά. Θα αναμενουμε λίγο ακόμη μήπως και ο Α/ΓΕΕΘΑ πάρει θέση για το θεμα που έχει δημιουργηθεί. Και το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει οδηγήσει σε τρικυμμία την πιο επίλεκτη μονάδα των ΕΔ.Τα απαξιωτικά σχόλια που ακούγονται από “τηλεπαράθυρα” είναι ασύλληπτα.
Γνωστός παρουσιαστής είπε σήμερα το πρωί ότι “οι Ειδικές Δυνέμεις είναι εκτροφείο χρυσαυγιτών”

“Έχει κληθεί να υποβάλει  αναφορά ο επικεφαλής του τμήματος της ΜΥΚ που παρέλασε στην Αθήνα. Ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για μετάθεσή του. Τι θα προκύψει μετά από την εξέταση της αναφοράς του δεν το γνωρίζουμε. Ίσως να του επθβληθεί ποινή ,ίσως και να μετατεθεί”. Πηγή του ΓΕΝ διευκρίνησε τι ακριβώς συμβαίνει με τον υποπλοίαρχο επικεφαλής της ΜΥΚ ο οποιος σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν απο το πρωί έχει μετατεθεί στον Ναύσταθμο.

Το θέμα του συνθήματος που φώναξαν οι άνδρες της ΜΥΚ στην παρέλαση έχει προκαλέσει μεγάλες φουρτούνες σε ΥΠΕΘΑ ,ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ τα οποία προσπαθούν μέχρι στιγμής να διαχειριστούν την κρίση που προκλήθηκε.

Από την μία υπάρχει η πολιτική πίεση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη είναι αισθητή η αγανάκτηση που επικρατεί στο στρατιωτικό προσωπικό για τις υπερβολικές αντιδράσεις που προκλήθηκαν από πολιτικούς και κόμματα.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αλλά και τα Γενικά Επιτελεία θα πρέπει να αποφασίσουν σε ποια πλευρά θα σταθούν.
















onalert.gr

http://www.onalert.gr/stories/ti-lene-apo-to-gen-gia-tin-metathesi-tou-ypoploiarxou/41604

 http://www.onalert.gr/stories/metethesan-ton-epikefalis-ton-oykadon-stin-parelasi/41603

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com