Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση !...


Την απόδοση ευθυνών για τα «συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων που φώναζαν τα ΟΥΚ στην παρέλαση στο Σύνταγμα» ζητεί το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του. Το Κίνημα βάλλει προσωπικά κατά του κ. Καμμένου, τον οποίο και χαρακτηρίζει «ανεύθυνο», ενώ διερωτάται ποιοι είναι αυτοί που «έδωσαν στα ΟΥΚ το ‘ελεύθερο’ να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας».
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απάντησαν δια της εκπροσώπου τους Μαρίνας Χρυσοβελώνη η οποία σχολίασε πως «στο ΠΑΣΟΚ μάλλον είδαν το βίντεο της παρέλασης με τα συνθήματα των Ο.Υ.Κ. όταν Υπουργός Άμυνας ήταν ο κ. Βενιζέλος. Και παρασύρθηκαν βλέποντας το παλιό βίντεο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com