Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ--"ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ" ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ...


Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 στην πόλη των Σερρών, παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Αρτέμης Ματθαιόπουλοςκαι κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο, στη Μνήμη όλων των πεσόντων στους αγώνες του Έθνους.

Το πανηγυρικό κλίμα της ημέρας αμαύρωσε με τη συμπεριφορά της η Σερραία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Σταμπουλή, η οποία μάλιστα αποχώρησε από τις επετειακές εκδηλώσεις, με αφορμή δήθεν το γεγονός της κατάθεσης στεφανιού από τη Χρυσή Αυγή. Η συριζαία βουλευτής δήλωσε, πως η ίδια εκπροσωπεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο και αμέσως μετά αποχώρησε, χωρίς να δώσει το παρόν, στην καθιερωμένη παρέλαση, αρνούμενη στην ουσία τις πρέπουσες τιμές, σε όσους αγωνίστηκαν για να μπορεί αυτή σήμερα να δηλώνει «εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη αποφασίσει, αναδεικνύοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη Χρυσή Αυγή σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. «Μας έκρινε ο ελληνικός λαός» είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής. «Μας έχουν ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και ως εκ τούτου θεωρώ ότι, αφού τηρείται το πρωτόκολλο, η παρουσία της Χρυσής Αυγής είναι επιβεβλημένη».

Αν κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν το μέγεθος της θυσίας των Μαρτύρων και των Ηρώων του Έθνους και κατασκευάζουν αφορμές για να γίνουν θέμα στα κανάλια, αρμόδιος για να τους κρίνει είναι ο λαός. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.stoxos.gr/2015/03/25_2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com