Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

"Ποταμίσιοι" βουλευτές ζητάνε εξηγήσεις για τα συνθήματα των ΟΥΚ γιατί εκπέμπουν μια... "βαλκανική" αισθητική!!!


ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ
ΧΑΜΗΛΕΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ 'ΠΟΤΑΜΙΟΥ";;; 
 ..............................................................................................................................................
Κοινή ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, για τα συνθήματα που φώναξαν τα μέλη των ΟΥΚ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, κατέθεσαν οι βουλευτές με Το "Ποτάμι", Σπύρος Δανέλλης και Γρηγόρης Ψαριανός.


Με την ερώτησή τους οι δύο βουλευτές καλούν τον αρμόδιο υπουργό Άμυνας να επιληφθεί του θέματος, «δεδομένου ότι αυτού του τύπου τα φαινόμενα έχουν συμβεί επανειλημμένα κατά τη διάρκεια παρελάσεων των προηγουμένων ετών και δεν θα έπρεπε να συνεχίζονται όταν τη διακυβέρνηση της χώρας την έχει αναλάβει ένα, κατά τα λεγόμενά του, αριστερό κόμμα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ».


Οι δύο βουλευτές του "Ποταμιού" θεωρούν ότι «τα εν λόγω συνθήματα, εκτός της βαλκανικής αισθητικής που αποπνέουν, έχουν καταδικαστεί από την ίδια την Ιστορία της χώρας, δεδομένου ότι η Μεγάλη Ιδέα έχει πάψει να αποτελεί γνώμονα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής εδώ και δεκαετίες, εξαιτίας των γνωστών σε όλους καταστροφικών της αποτελεσμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com