Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

OI 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ...


Το 64% των πολιτών συνεχίζουν να εμπιστεύονται τη νέα Κυβέρνηση και εγκρίνουν τους χειρισμούς της ...

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΝΔ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Η πλειοψηφία των πολιτών ακόμα θεωρεί οτι αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί για κάτι καλύτερο για την χώρα και δεν έχει καμια εμπιστοσύνη στη ΝΔ του Α.Σαμαρά, σύμφωνα με την Μarc.
 
Μπορεί η «μάχη» μεταξύ Κυβέρνησης και εταίρων να συνεχίζεται, αλλά οι πολίτες δείχνουν ξεκάθαρα την ικανοποίησή τους για την έως τώρα πορεία της Κυβέρνησης.
 
Αυτό δείχνει, χωρίς περιθώρια αμφισβήτησης, το ποσοστό των ερωτηθέντων (64% ή αλλιώς 6 στους 10) σε νέα δημοσκόπηση, το οποίο βλέπει θετικά την πορεία της Κυβέρνησης και τη στηρίζει.
 
Χαρακτηριστικό δε είναι και το γεγονός ότι θετική αποτίμηση της «δουλειάς» της νέας Κυβέρνησης, εκφράζουν και οι ψηφοφόροι των υπόλοιπων κομμάτων.
 
Βέβαια ιδίαιτερη μνεία γίνεται και στον μνημονιακό και «κολλημένο» στην καρέκλα Α. Σαμαρά, καθώς το 54,4% εκτιμά ότι αν κέρδιζε η Νέα Δημοκρατία τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Το ποσοστό αυτό είναι η καλύτερη απάντηση στον κ. Σαμαρά που ακόμα και τώρα πιστεύει και επιμένει σε ανατροπή της υπάρχουσας Κυβέρνησης και άνοδο ξανά στην εξουσία του μνημονιακού μπλοκ.
 
Διαβάστε αναλυτικά τα συμπεράσματα από την  έρευνα:
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την έρευνα υψηλά ποσοστά θετικής αποτίμησης για την έως τώρα πορεία της κυβέρνησης εκφράζουν οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ (37% και 35,4%), των ΑΝΕΛ (34,3% και 48,8%) και του Ποταμιού (10,9% και 53,1%). 
 
Μιλώντας με αριθμούς, οι 6 στους δέκα ερωτηθέντες(64%), βλέπουν θετικά την πορεία της κυβέρνησης, έναντι του 31,4% που τη βλέπει αρνητικά.
 
Το 4,6% δεν απαντά. 
 
Η θετική αξιολόγηση παραμένει ισχυρή, παρ'ότι μειωμένη σε σχέση με τον Φεβρουάριο (83,6%).
 
Το 59,6% απαντά ΝΑΙ στο ερώτημα σχετικά με την ικανοποίηση από τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, ενώ το 37,6% απαντά ΟΧΙ.
 
Με βάση το φύλο, στο 60% ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι άντρες και 59,2% οι γυναίκες.  
 
Όσον αφορά την ηλικιακή τους κατανομή μεγάλα ποσοστά ικανοποίησης (75,3%) εκφράζουν οι νέοι 18-34, αλλά και οι άνω των 55. 
 
Το 54,4% εκτιμά ότι αν κέρδιζε η ΝΔ τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. 
 
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που συνεχίζουν να βγαίνουν από τη δημοσκόπηση εκτιμάται ότι οι ερωτηθέντες στη συντριπτική τους πλειοψηφία συγκλίνουν στην άποψη ότι η συμφωνία κυβέρνησης -δανειστών  για 4μηνη παράταση δεν σημαίνει τέλος των μνημονίων. 
 
Τέλος, ικανοποιημένο από την επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίζεται το 54,7%, αρνητικά απαντά το 36,3%, ενώ το 9% δεν απαντά. 
 
Θετικά κρίνουν τα πρώτα δείγματα γραφής της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως προέδρου της Βουλής οι 6 στους δέκα(61,6), αρνητικά το 30,4%, ενώ δεν απαντά το 8%. 
 
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Marc ΑΕ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr