Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΥΠ.ΕΞ.:"ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"


«Αμέτρητα εκατομμύρια μεταναστών και χιλιάδες τζιχαντιστές θα υπάρξουν, στην περίπτωση κατάρρευσης της Ελλαδας», προειδοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών στο περιθώριο του άτυπου συμβουλίου υπουργών εξωτερικών στη Ρίγα της Λετονίας.

Μιλώντας στο πρακτορείο Reuters και άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο κ. Κοτζιάς πρόσθεσε πως «η περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων είναι αποσταθεροποιημένη», αναφερόμενος και στις υπόλοιπες εστίες ανάφλεξης πέριξ της Ελλάδας, την Ουκρανία, τη Συρία, το Ιράκ, τη Βόρεια Αφρική.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επέκρινε τη στάση των χωρών της Ευρωζώνης απέναντι στην Ελλάδα: «Αυτό που υφιστάμεθα, είναι πολιτιστικός ρατσισμός. Είναι αναγκαίο για το μέλλον της Ευρώπης να βρεθεί άλλος τρόπος συμπεριφοράς για την Ελλάδα. Πρόκειται επίσης για γεωστρατηγική αναγκαιότητα».
Ο κ. Κοτζιάς έκανε λόγο και για τις προσπάθειες να καταρρεύσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήδη από τις πρώτες μέρες. «Τώρα, γίνεται προσπάθεια να συμβεί αυτό πιο αργά, αλλά τι θα επακολουθήσει; Ακροδεξιά, χάος», προειδοποίησε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com