Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

BINTEO-ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΔΕΝΔΙΑ ...


Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στο οικονομικό κανάλι SBC και στον Βασίλη Ταλαμάγκα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει βαριές εκφράσεις «φωτογραφίζοντας» τον συνυποψήφιο του στη Β΄Αθήνας Νίκο Δένδια.

«Η λαϊκή δεξιά δεν υπάρχει, κάποιοι έδιναν τα περί λαϊκής δεξιάς. Εγώ ανήκω στην κοινωνική κεντροδεξιά», τόνισε ο κ. Γιακουμάτος.
«Δεν μου αρέσει η αχαριστία, δεν είναι δυνατόν να σε άλλαξε η περιφέρεια, να είσαι 4 χρόνια σε σοβαρά Υπουργεία, να ευνοήθηκες στις εκλογές. Δεν θέλω να μπω στα προσωπικά και στις λεπτομέρειες. Εύχομαι να μην προκληθώ. Είμαι γνώστης της Β' Αθηνών και ξέρω πως έγινε ο εκλογικός αγώνας. Πρέπει να υπάρχει μια σοβαρότητα και μια ευγνωμοσύνη σε αυτόν που σε έκανε», κατέληξε ο κ. Γιακουμάτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com