Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Νέα δουλεία βρήκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης: Δείτε με τι θα ασχολείται στο εξής ο πρώην περιφερειάρχης ....


Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες ανοίγονται για τον πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος πλέον θα πουλάει παπούτσια και παντόφλες μέσω… τηλεμάρκετινγκ!
Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα Real News. «Ήδη έχω έρθει σε επαφή με μία εταιρεία παραγωγής και μετά το Πάσχα υπολογίζω θα είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε εκπομπές», είπε ο κ. Ψωμιάδης.
Μάλιστα όπως επεσήμανε οι άνθρωποι που του έβαλαν την ιδέα να μπει μπροστά από τις κάμερες ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος.
«Βέβαια, εγώ δεν θα πουλάω βιβλία. Στην αρχή θα πουλάω παπούτσια και παντόφλες για διαβητικούς και ανατομικές κάλτσες, ενώ στη συνέχεια σκέφτομαι να εισάγω διάφορα είδη οικιακής χρήσης και έξυπνα προϊόντα κατανάλωσης», δήλωσε ο πρώην περιφερειάρχης.
Για να καταλήξει: «Πρέπει να δουλέψω για να ζήσω. Εγώ έμπορος ήμουν πάντα. Η πολιτική με κατέστρεψε οικονομικά. Ήμουν ένας από τους μεγαλύτερους παιχνιδάδες που διέθετε η Ελλάδα. Αν τα είχα εγκαταλείψει τότε, τώρα δεν θα υπήρχαν αρκετές από τις μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com