Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

«Βόμβα»: Οι Ευρωπαίοι απορρίπτουν τις «100 δόσεις» και τα «κόκκινα δάνεια» ...


Δύο από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, οι οποίες, μάλιστα, αποτέλεσαν και σημαία του προγράμματός της, φαίνεται ότι απορρίπτονται από τους εταίρους. Η ρύθμιση για τις 100 δόσεις και η ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, όλα δείχνουν ότι απορρίπτεται από τους εταίρους της χώρας η ρύθμιση των 100 δόσεων που περιλαμβανόταν στη λίστα Βαρουφάκη, που τις τελευταίες ώρες πηγαινοέρχεται μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών και συνεχώς σε αυτή προσθαφαιρούνται μεταρρυθμίσεις.
Οσον αφορά τα «κόκκινα» δάνεια, όπως έχουν ήδη πει διάφορα στελέχη της κυβέρνησης, η ρύθμιση δεν θα ερχόταν εντός του τετραμήνου αλλά θα ξεκινούσε η περιγραφή του πλαισίου άμεσα. Οι πληροφορίες αναφέρουν τώρα ότι και αυτή η ρύθμιση, που δεν περιλαμβανόταν στη λίστα Βαρουφάκη αλλά είναι πιθανό να περιγραφόταν σε αδρές γραμμές, απορρίφθηκε από τους Ευρωπαίους εταίρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com