Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Στρατούλης: «Μέχρι την άλλη Παρασκευή οι διατάξεις που θα ακυρώνουν τη νέα μείωση στις επικουρικές συντάξεις» ...


Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα είναι έτοιμο το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης να στείλει στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης τις διατάξεις, που θα ακυρώνουν τη νέα μείωση στις επικουρικές συντάξεις.
Αυτό έκανε γνωστό ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στο MEGA.
Ερωτηθείς αν η ενέργεια αυτή θα κριθεί μονομερής από τους εταίρους απάντησε ότι «δεν είμαστε με το άγχος αν οι ενέργειες μας θεωρούνται μονομερείς όταν πρόκειται για θέμα επιβίωσης του ελληνικού λαού».
Όπως εξήγησε το κείμενο που θα κατατεθεί θα έχει την πιο σωστή νομική μορφή ώστε να μην προχωρήσουν οι μειώσεις των επικουρικών συντάξεων.
Όσο για το από πού θα βρεθούν οι πόροι ο Δημήτρης Στρατούλης επικαλέστηκε, μεταξύ άλλων, τα στοιχεία από τα έσοδα του ΙΚΑ για τα οποία είπε ότι τον Ιανουάριο ανήλθαν σε 958 εκατομμύρια και τον Φεβρουάριο εκτιμάται ότι θα προσεγγίσουν το 1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com