Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία της ΕΣΠΕΘ ...

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015, η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Αρκετά μέλη συμμετείχαν στη διαδικασία της Αιμοδοσίας, με αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ικανοποιητικού αριθμού φιαλών αίματος.
Πρόκειται για μια ανθρωποκεντρική δράση της ΕΣΠΕΘ, που θα επαναλαμβάνεται δυο φορές το χρόνο, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο. Πέραν αυτού όσοι επιθυμούν μπορούν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο να δώσουν αίμα στο "Σύλλογο Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας- ΕΣΠΕΘ του Γενικού Νοσοκομείο Λα΄ρισας" , ώστε να συνδράμουν με όλη τους την καρδιά στην τροφοδότηση της Τράπεζας και προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ικανό απόθεμα προς όφελος όλων μας. 
Ο πρόεδρος Ηλίας Νατσιούλας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΘ ευχαριστούν τα μέλη μας που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα της ένωσης προσφέροντας με το αίμα τους ελπίδα ζωής στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com