Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΩΣ σήμερα ο Αμερικανός Πρέσβης στον Πρωθυπουργό ...


Έκτακτη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, σήμερα, στις 17:00 το απόγευμα θα έχουν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς.

Το αίτημα για την συνάντηση ήταν του Αμερικανού πρέσβη,σύμφωνα με το Periodista.gr, ενώ κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική μετά και από σειρά παρεμβάσεων του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα υπέρ της Ελλάδας και κατά της λιτότητας. Παράλληλα, η συνάντηση πραγματοποιείται λίγες μόνο ώρες μετά από την τηλεφωνική συνομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και του απηύθυνε πρόσκληση για επίσκεψη στη Μόσχα, στις 9 Μαΐου για τις επετειακές εκδηλώσεις για τη λήξη του Β´ ΠΠ. 

Σημειώνεται ότι χθες αμερικανική αντιπροσωπεία τεχνοκρατών υπό τον υφυπουργό οικονομικών, Νταλίπ Σάιν, πραγματοποίησε συνάντηση με τον αντοπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη. Στην συνάντηση με το αμερικανικό κλιμάκιο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, το νέο δημοσιονομικό πλαίσιο, το νέο εθνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, αλλά και το ζήτημα της απομείωσης του χρέους.


















 http://www.makeleio.gr/?p=271152

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com