Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Με λαμπρότητα τα Γιάννινα τίμησαν την επέτειο της Απελευθέρωσης…


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Με λαμπρότητα κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων. Κάτω από έναν λαμπρό ήλιο, χιλιάδες κάτοικοι της πόλης είχαν την ευκαιρία να πλημμυρίσουν τους κεντρικούς δρόμους και να χειροκροτήσουν τη νεολαία που έδωσε δυναμικό παρόν στην παρέλαση.
Ο πρώτος λόγος ανήκε στους μαθητές των σχολείων της πόλης. Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, τίμησαν όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας.
PAREL15 4Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής, αλλά και Κρήτες, Κύπριοι φοιτητές και άλλοι καταχειροκροτήθηκαν.
Και φυσικά επίλεκτες μονάδες του στρατού...
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Άμυνας Νίκος Τόσκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει ιστορικά η απελευθέρωση των Ιωαννίνων και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την σημερινή πορεία της χώρας.
Παρόντες οι βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων και σύσσωμες οι τοπικές, πολιτικές, στρατιωτικές κι αστυνομικές αρχές.
PAREL15 1Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου και ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Μπιζανομάχων.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την μεγάλη παρέλαση και την επίδειξη που ακολούθησε από το Γ' Σώμα Στρατού στην κεντρική πλατεία της πόλης.
parel15 5
΄
Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρέλαση δείτε εδώ





















http://www.epiruspost.gr/ipiros/ioannina/30089-2015-02-21-11-45-58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com