Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για Τσίπρα: "Ήταν απίστευτος..." ...


Ο διάλογος που είχε ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με την κόρη του Αλεξάνδρα, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, προκαλεί ήδη συζητήσεις...
Σκοπός της παρουσίας αυτής ήταν για να ακούσει τον πρωθυπουργό, όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά, στην ομιλία του κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφτασε συνοδευόμενος από την κόρη του Αλεξάνδρα και κατά την είσοδό του δεν είπε πολλά. 'Οπως προαναφέραμε, δήλωσε λακωνικά: "Ήρθα για να ακούσω τον πρωθυπουργό...".
Ωστόσο, το... καλύτερο το φύλαγε για το τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, εξερχόμενος από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο Κων/νος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από την κόρη του, Αλεξάνδρα: "Πως τον είδες;", με τον επίτιμο να απαντά: "Ήταν απίστευτος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com