Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ... "ΣΠΟΥΔΑΙΑ" ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...


Εντός της  ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση το όνομα του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλ. Τσίπρας έχει καταλήξει στο πρόσωπο και το καταληκτικό τηλεφώνημα θα γίνει την σήμερα.
Φαβορί είναι ο κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και σε όλα τα επίπεδα για τη θέση του ανώτατου άρχοντα της Ελληνικής Δημοκρατίας, προσδίδοντας μάλιστα στην επιλογή αυτή και το χαρακτήρα της ευρείας συναίνεσης με τον οποίο θέλει να τη συνδέσει.
Ωστόσο πηγές του Μαξίμου επισημαίνουν ότι ο πρωθυπουργός έχει κι άλλα ονόματα στο... μπλοκάκι του, όπως του Προκόπη Παυλόπουλου και της Ιωάννας Καρυστιάνη.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, ο υποψήφιος Πρόεδρος θα πρέπει να ανακοινωθεί ένα μήνα πριν από τη λήξη της θητείας του νυν Προέδρου. Η θητεία του κ. Παπούλια λήγει στις 12 Μαρτίου, οπότε θα έπρεπε ήδη να είχε ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com