Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ-Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες στο στρατιωτικό νεκροταφείο Νάουσας...


Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες στους αγώνες της πατρίδας τελέστηκε στις 11 το πρωί του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου, στο στρατιωτικό κοιμητήριο Νάουσας. Την δέηση τέλεσε ο Αιδεσιμωλογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Νίκου, ενώ τιμές απέδωσε άγημα της Β΄ΜΚΔ.Μετά το
πέρας της δεήσεως ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Νάουσας Ανχη(ΠΖ)  κ.Παπαδόπουλο,τήρηση ενός λεπτού σιγής στους πεσόντες και ο εθνικός μας ύμνος, τον οποίο έψαλλαν οι καταδρομείς του αγήματος. Παρέστησαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας κ.Αποστόλου, ο διοικητής της ΠΥΝ, Αντιπύραρχος κ.Παλαμούτης, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και συγγενείς των δεκάδων πεσόντων, που αναπαύονται στο στρατιωτικό νεκροταφείο της πόλης.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com