Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Κεφαλογιάννης: Κάποιοι για να «γρατζουνίσουν» τον Σαμαρά διακινδυνεύουν να τραυματίσουν τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με το ΕΛΚ ...


Ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Το ΕΛΚ χαιρέτισε την πρόοδο που έγινε με τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας των τελευταίων 2,5 χρόνων, πράγμα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα. Ζήτησε να τηρηθούν τα συμφωνημένα με την προηγούμενη κυβέρνηση που οδήγησαν σε πρωτογενή πλεονάσματα.
Ζήτησε δηλαδή το αυτονόητο. Να τηρηθούν όλα εκείνα (πλεονάσματα, μεταρρυθμίσεις και κυρίως ανάπτυξη) που χαιρέτισαν οι πάντες σε όλο τον κόσμο εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ.
Προέχει όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, εντός και εκτός Ελλάδος, να διαφυλάξουν το μέλλον της πατρίδας μας. Όλα τα άλλα, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι ανάξια σχολιασμού.
Κάποιοι για να «γρατζουνίσουν» τον Σαμαρά διακινδυνεύουν να τραυματίσουν τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με το ΕΛΚ και να οδηγήσουν την παράταξή μας στην εσωστρέφεια.




















http://www.antinews.gr/POLITIKE/kefalogiannis-kapoioi-gia-na-gratzounisoun-ton-samara-diakinduneuoun-na-traumatisoun-tis-sxeseis-tis-neas-dimokratias-me-to-elk/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com