Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Με κινητοποιήσεις απειλούν οι Λαρισαίοι αστυνομικοί για την έλλειψη θέρμανσης σε Τμήματα! ...


Με νέα ανακοίνωση – προειδοποίηση για ενδεχόμενες κινητοποιήσεις, επανήλθε την Τρίτη η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας με αφορμή τα αλλεπάλληλα προβλήματα έλλειψης θέρμανσης που παρατηρούνται σε αστυνομικά τμήματα του νομού, λόγω της μη έγκρισης των απαιτούμενων κονδυλίων.
 Στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:
«Επί του θέματος έχουμε κάνει ήδη 2 γραπτές παρεμβάσεις τις οποίες και σας κοινοποιήσαμε, ενώ υπήρξαν και τηλεφωνικές μας επικοινωνίες για το ζήτημα. Ομοίως για το ίδιο θέμα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν λάβει γνώση τόσο οι αρμόδιοι παράγοντες του Αρχηγείου όσο και της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου.
Το αίτημα της ΔΑ Λάρισας είναι προεγκεκριμένο από το 1ο Τμ. της Δνσης Οικονομικών του Αρχηγείου μας από 30-1-15 και βρίσκεται για τη τελική έγκριση στην ΥΔΕ. Σήμερα 17-2-15 δεκαοχτώ ολόκληρες μέρες μετά και ενώ υπάρχει το χρηματικό ποσό δεν υπάρχει έγκριση.
Ήδη με παρεμβάσεις μας στους Δήμους Ελασσόνας και Τεμπών λύθηκε, έστω και προσωρινά, το πρόβλημα έλλειψης θέρμανσης στα ΑΤ Ελασσόνας και Ραψάνης αντίστοιχα, με χορηγία ποσότητας πετρελαίου. Η λύση όμως είναι προσωρινή και από ώρες σε ώρες υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν από θέρμανση και άλλες περιφερειακές υπηρεσίες του νομού.
Ως Σωματείο αναδείξαμε ως οφείλαμε το πρόβλημα προς όλες τις κατευθύνσεις, προσπαθώντας να βοηθήσουμε, επικουρικά, ώστε να βρεθεί μια λύση. Δυστυχώς όμως αυτό παραμένει.
Ζητούμε από το Αρχηγείο να γίνει έρευνα για το που οφείλεται η τεράστια καθυστέρηση αλλά και για να εντοπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες στο σύστημα έγκρισης δαπανών ώστε να τις διορθώσουμε προς όφελος όλων μας.
Δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που τις προσεχείς ημέρες κάποια υπηρεσία δεν έχει θέρμανση, θα προβούμε σε δυναμική διαμαρτυρία και προς τούτο ζητούμε τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας μας.»
onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr