Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ «ΣΦΥΡΙΖΕΙ» ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ...


O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολίασε τις δηλώσεις που γίνονται στη Γερμανία σε σχέση με τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.
«Τα ζητήματα αυτά έχουν τεθεί και τίθενται επισήμως δια της διπλωματικής οδού. Δεν απαντώνται, συνεπώς, ούτε λύνονται με μονομερείς δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, δηλώσεις οι οποίες έχουν προκληθεί επί τη βάσει απλών δημοσιογραφικών πληροφοριών. Τέτοιου βάρους θέματα αντιμετωπίζονται μόνο στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, ιδίως μεταξύ εταίρων και φίλων με ιστορική μνήμη και σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο», ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, ο κ. Βενιζέλος.

 

















newsbomb.gr/politikh/political-parties/story/543487/o-venizelos-sfyrizei-adiafora-gia-tis-germanikes-apozimioseis#ixzz3OhFjHGv7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com