Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

BINTEO--ΑΘΩΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ...


Αθώοι κρίθηκαν τελικά ο δημοσιογράφος Δ. Ψαρράς και ο διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών Νικ. Βουλέλης από τις κατηγορίες της εξύβρισης και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. 
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας έκρινε πως το βίντεο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί αρχείο και κατ' επέκταση θα πρέπει οι κατηγορούμενοι να απαλλαχθούν από την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
Αναφορικά με την πράξη της εξύβρισης το δικαστήριο σταθμίζοντας  τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών δέχθηκε ότι επρόκειτο για άσκηση αυστηρής κριτική σε πρόσωπο του δημοσίου βίου και δη βουλευτή καθώς και ότι δεν υπήρχε σκοπός εξύβρισης, αλλά ενδιαφέροντος για το σύνολο.











































































newsbomb.gr/ellada/dikaiosynh/story/543649/athooi-krithikan-oi-dimosiografoi-tis-efimeridas-ton-syntakton#ixzz3OiRLvogP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com