Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΕΩΡ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ...



Κλήση από τον εφέτη ειδικό ανακριτή Χ. Κατσιάνη αναμένεται να λάβει τις προσεχείς ημέρες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες και σε βαθμό πλημμελήματος για συμμετοχή σε off shore.

 Η δίωξη ασκήθηκε έπειτα από δικαστική έρευνα που διενεργήθηκε βάσει της οποίας προέκυψε πως έλαβε 1,65 εκατ. ευρώ την περίοδο 2007-2008, μέσω της off shore που διατηρούσε με την επωνυμία Catalina LTD, από τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Τσάτσο που εμφανίζεται μαζί με τον Σταύρο Κομνόπουλο να μεσολαβούν στην προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma .Από την έρευνα προέκυψε επίσης η ύπαρξη ακόμα μίας υπεράκτιας εταιρίας συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, της Homeric TCI.
Στο μεταξύ, ελεύθερος με εγγύηση 15.000 ευρώ αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή για θέματα διαφθοράς Γ. Μαλλή ο πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Παναγιώτης Στράντζαλης, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και δωροδοκία στην υπόθεση της προμήθειας των ελικοπτέρων super puma.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Π. Στράντζαλης φέρεται μαζί με τους συγκατηγορουμένους του, πρώην αξιωματικούς, Θεοδ. Μόσχο και Ι. Ράμμο, να έλαβαν συνολικά 523.773 ευρώ προκειμένου να προωθήσουν την υπογραφή της σύμβασης με την εταιρία eurocopter.
Στον κ. Στρατζαλη φέρεται να καταλήγουν το 2008, 185.000 ευρώ από λογαριασμό του Θ. Μόσχου, τα οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προέρχονται από λογαριασμό της εταιρίας Malwern. Πρόκειται για εταιρία ιδιοκτησίας των Αλ. Τσάτσου και Σ. Κομνόπουλου, των φερόμενων ως μεσαζόντων στην προμήθεια των super puma.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com