Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

"Χαμένη ψήφος χωρίς νόημα, η επιλογή στο ΚΙΔΗΣΟ" ...


«Χαμένη ψήφο χωρίς νόημα» χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την ψήφο στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.


Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην Παλλήνη, σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ/Δημοκρατική Παράταξη, ο Ευ. Βενιζέλος – χωρίς να κατονομάσει το κόμμα του πρώην Πρωθυπουργού – είπε με έμφαση: «Είναι κρίμα που κάποιοι προσπαθούν να μας στρέψουν σε μία εσωστρεφή συζήτηση, δεν θέλουν να αφήσουν την Παράταξη να απογειωθεί, να παίξει τον εθνικό της ρόλο, να μιλήσει με την κοινωνία. Την τραβάνε ως βαρίδια προς τα πίσω, χωρίς πολιτικό λόγο και χωρίς πολιτική προοπτική. Μια χαμένη ψήφος χωρίς νόημα».


Απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως «ευτυχώς την απάντηση την έχετε δώσει ήδη εσείς γιατί η Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».


Ο Ευ. Βενιζέλος έδωσε έμφαση στην μάχη που δίνει το κόμμα του για την «επίζηλη» όπως την χαρακτήρισε, τρίτη θέση στις εκλογές. Αναφέρθηκε στο «δημοκρατικό όνειδος» να είναι η Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα και να πάρει ο αρχηγός της την εντολή» αλλά και στην «ετερόκλητη κοινοπραξία στην οποία μετέχουν κάποιοι που προέρχονται από την παλιά ΔΗΜΑΡ». Οπως υπογράμμισε «κάποιοι οι οποίοι δηλώνουν ότι είναι απολίτικοι, κάποιοι οι οποίοι είναι σκληροί νεοφιλελεύθεροι και διεκδικούν μια κοινή στέγη για να παίξουν ποιο ρόλο, σε ποια πολιτική κατεύθυνση; Με τι πρόσημο; Προοδευτικό ή συντηρητικό; Σοσιαλδημοκρατικό ή νεοφιλελεύθερο; Με ποια βιώματα, με ποιες εγγυήσεις του εγγυητή; Με ποια διαπιστευτήρια; Το ότι είμαι νέος και ωραίος. Ωραία. Αυτό είναι μια παρατήρηση αισθητική σε μια εποχή που όπως είπαμε χθες εμφανίζει αντιαισθητικές πράξεις πολιτικού τυχοδιωκτισμού».


Εμφανίστηκε βέβαιος ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο εγγυητής και ο ρυθμιστής των εξελίξεων, επισημαίνοντας πως «η χώρα δεν κυβερνιέται με τεχνητές πλειοψηφίες, ούτε με πολώσεις. Θέλει συναίνεση, συνεννόηση, συνεργασία».


Προέβλεψε δε ότι «δεν θα υπάρξουν αυτοδυναμίες δεν μπορούν να υπάρξουν δεύτερες εκλογές, όπως έγιναν με εκβιαστικό τρόπο το 2012 για να συμπιεστεί το ΠΑΣΟΚ που άντεξε. Όπως άντεξε και στις ευρωεκλογές. Ενώ ο εταίρος μας, η ΝΔ, που διεκδικούσε την πρώτη θέση, έχασε και η κυβέρνηση αυτή στάθηκε τους τελευταίους έξι μήνες χάρις στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ έχει τη μεγαλύτερη σημασία από το ποσοστό οποιουδήποτε άλλου Κόμματος και βεβαίως της ΝΔ».


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com