Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο ταξίαρχος ε.α. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, στρατιωτικός ακόλουθος της Ελλάδας στη Μόσχα, υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στον Έβρο...


Γεννήθηκε  στα Βρυσικά Διδυμοτείχου Έβρου το 1961. Το 1979 εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1983 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού.  Υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες εκστρατείας του όπλου του ως Αξιωματικός Βολής, Διοικητής Πυροβολαρχίας, Αξιωματικός Επιχειρήσεων και Υποδιοικητής Μοίρας.
Διετέλεσε δύο φορές επί πενταετία συνολικά, Διοικητής Μοίρας Πυροβολικού. Διετέλεσε επίσης Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου  Μεραρχίας  και Σώματος Στρατού, Διευθυντής Γραφείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη (Γ’ΣΣ/ΝDC-GR), Υποδιοικητής Ταξιαρχίας και Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα.
Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Αμύνης. Μιλά την αγγλική και τη ρωσική. Αποστρατεύτηκε, κατόπιν επιθυμίας του, τον Ιούνιο του 2013 και έκτοτε διαμένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Είναι νυμφευμένος και έχει δύο κόρες 20  και 16 ετών.
























defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com