Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ: «ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 17 ΝΕΚΡΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ…» ...


«Σφάλματα» στους μηχανισμούς για τον εντοπισμό προσώπων που υπάρχει κίνδυνος να διαπράξουν επιθέσεις, παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, εστιάζοντας στον τραγικό απολογισμό των «17 νεκρών» σε ένα διάστημα 3 ημερών.

«Υπήρξε ένα σφάλμα προφανώς. Όταν μετράμε 17 νεκρούς, υπήρξαν σφάλματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαλς στο τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV, υπενθυμίζοντας τους «εκατοντάδες ανθρώπους που φεύγουν για τη Συρία και το Ιράκ απ΄ όπου επιστρέφουν εκπαιδευμένοι στην τρομοκρατία».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι Αρχές αντιμετωπίζουν το φαινόμενο μέσω των «συλλήψεων» των προσώπων αυτών, των «φυλακίσεών» τους αλλά και με την υιοθέτηση δύο αντιτρομοκρατικών νόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com