Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Πάτρα:Σύριοι πλήρωσαν 3.000 ευρώ «το κεφάλι» για να περάσουν στην Ιταλία ...


Το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ είχε πληρώσει καθένας από τους 29 Σύρους μετανάστες που συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας με πλαστά έγγραφα.
Οι μετανάστες προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλοίο στην Ιταλία, επιβαίνοντας σε λεωφορείο, ως μέλη τουριστικού γκρουπ.
Μαζί με τους πρόσφυγες, συνελήφθησαν τέσσερα ακόμα άτομα, μεταξύ των οποίων, ο 51χρονος οδηγός του λεωφορείου και μία 32χρονη υπήκοος Γερμανίας συριακής καταγωγής, η οποία δήλωνε συνοδός του «τουριστικού γκρουπ». Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από τον Πειραιά.
Όταν το γκρουπ έφθασε στην Πάτρα, η 32χρονη είπε στους λιμενικούς ότι οι επιβάτες δεν ήθελαν να κατέβουν καθώς φοβούνταν για τη σωματική τους ακεραιότητα, λόγω της παρουσίας μεταναστών στη λιμενική ζώνη.
Όταν τελικά έγινε έλεγχος στα ταξιδιωτικά έγγραφα των επιβατών, διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες κατείχαν πλαστά δελτία ταυτότητας βουλγαρικών, ρουμανικών και ισπανικών αρχών.

















http://www.makeleio.gr/?p=251469#more-251469

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com