Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .....


Αιχμηρή ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου στη Νέα Δημοκρατία, η οποία χαρακτήρισε ντροπή το γεγονός ότι δεν συνεχάρη την αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.
Αφού λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχεδιασμού, υπογραμμίζει πως εμπλέκοντας την αστυνομία στον προεκλογικό της σχεδιασμό, «η ΝΔ θέλει να καλύψει το γεγονός ότι δεν έχει καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της χώρας-εκτός από τις μνημονιακές της δεσμεύσεις».
«Η κ. Σπυράκη εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχολιασμού. Η ελληνική αστυνομία πράττει το αυτονόητο. Εκείνο που δεν είναι αυτονόητο είναι να εμπλέκει η ΝΔ την αστυνομία στον προεκλογικό της σχεδιασμό. Μήπως με αυτόν τον τρόπο θέλει να καλύψει το γεγονός ότι δεν έχει καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της χώρας-εκτός από τις μνημονιακές της δεσμεύσεις;», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com