Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΒΑΡΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. !


Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής τέθηκαν από τα ξημερώματα το σύνολο των φρουρών που βρίσκονται σε στρατόπεδα αποθηκών όπλων και πυρομαχικών σε όλη την επικράτεια με σχετική απόφαση των επιτελείων.
Η απόπειρα διείσδυσης και κλοπής αντιαρματικών όπλων και εκρηκτικών από το στρατόπεδο της Μαλακάσας τη νύχτα σήμερα για άγνωστους λόγους- εικάζεται βέβαια ότι έχει σχέση με την σύλληψη Χριστόδουλου Ξηρού - προκάλεσε "ιδιαίτερη ανησυχία" καθώς στο παρελθόν τρομοκρατικές ομάδες με αυτόν τον τρόπο εφοδιάστηκαν με μεγάλες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Συκούριου Λάρισας στις 24 Δεκεμβρίου 1989 και του μπαζούκα του Πολεμικού Μουσείου το 1990.
Αλλά και άλλες φορές έχουν κλαπεί όπλα και πυρομαχικά από μονάδες του Λιμενικού και της ΕΛ.ΑΣ (ΑΤ Βύρωνα, Λιμεναρχείο Ραφήνας) τα οποία βρέθηκαν στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων.
Οι φρουροί πήραν σαφείς εντολές να ρίχνουν καταρχήν προειδοποιητικά και εν συνεχεία στο "στο ψαχνό" κατά οιουδήποτε εντοπισθεί να παραβιάζει την περίμετρο ενώ εντολές αυξημένης επιφυλακής εκτός της περιμέτρου όπλων και πυρομαχικών έχουν λάβει και η αστυνομία στις περιοχές αυτές.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com