Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση Γκλέτσου σε Παπανδρέου: ''Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!'' ...


«Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του», λέει σήμερα το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου για το κίνημα Παπανδρέου.


Με νέα δήλωση η «Τελεία» ξεκαθαρίζει πως αυτό που ερμηνεύτηκε ως δήλωση στήριξης στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, τελικώς ήταν απλώς χιούμορ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «το ότι οι συστημικοί μηχανισμοί και οι αποστεωμένοι εκφραστές τους, θα πολεμούσαν το οτιδήποτε φρέσκο και νέο απειλούσε την πολιτική μακαριότητά τους, το γνωρίζαμε. Το ότι σ΄ αυτή την απέλπιδα προσπάθειά τους, θα έβρισκαν συνοδοιπόρους από την συνομοταξία των εσαεί… προθύμων, ήταν περίπου αναμενόμενο. Εκείνο που μας προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη, είναι το γεγονός της μερίδα των… διαμορφωτών της κοινής γνώμης, έχασε παντελώς την ψυχραιμία της και κατ΄ επέκταση και την αίσθηση του Ελληνικού χιούμορ. Οι ποικίλες ερμηνείες -που σε… ελεύθερη μετάφραση και κατά το δοκούν του κάθε …μεταφραστή- αποδόθηκαν, στα καθ΄ όλα ειρωνικά σχόλια του προέδρου της «Τελείας» κ. Απόστολου Γκλέτσου, για την επανεμφάνιση του κ. Γιώργου Παπανδρέου και των λοιπών πολιτικών απολιθωμάτων και του παρελθόντος στο πολιτικό προσκήνιο, μόνο θυμηδία και θλίψη προκαλούν».


Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Ελπίζουμε πως μετά από αυτό το δελτίου τύπου της ΤΕΛΕΙΑΣ, θα μπει επιτέλους και μια οριστική ΠΑΥΛΑ σε ένα ανύπαρκτο θέμα. Ελπίζοντας επίσης, να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, για ότι ο καθένας …νομίζει πως είπαμε, παρά μόνο για όσα… ακριβώς είπαμε, εκμεταλλευόμενοι τον χρόνο μας, για δημιουργικές προτάσεις -και μόνο- από τούδε και στο εξής».


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com