Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!




Σκοπιανό δημοσίευμα που αναφέρεται στο τι μπορεί ένας ξένος επισκέπτης- ταξιδιώτης, να δει και να αγοράσει από το Παλιό Παζάρι της πόλης των Σκοπίων, αναφέρεται στα ενθύμια από τη χώρα.
Μεταξύ αυτών ο τουρίστας θα πάρει αναμνηστικά (σουβενίρ) που δείχνουν το σημερινό κρατίδιο να απλώνεται και να καλύπτει όλη τη Μακεδονία, για να θυμάται ο ταξιδιώτης ...τα όρια της χώρας των Σκοπιανών...
skopje 5
Πέρα από τα αναμνηστικά νομίσματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι κατασκευής Κίνας, θα αγοράσει φλιτζάνια με το χάρτη της Μεγάλης Μακεδονίας, τύμπανα με τον ίδιο χάρτη, τη σημαία της Βεργίνας, και φυσικά την καπήλευση του ονόματος «Μακεδονία» σε όλα τα αντικείμενα που προορίζονται για τους τουρίστες...
skopje4
Μια συνειδητή καλλιέργεια αλυτρωτισμού, μια συστηματική προώθηση εθνικισμού χωρίς σεβασμό στις γειτονικές χώρες, μια προγάνδα άνευ προηγουμένου στους ξένους ταξιδιώτες.







πηγη ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com