Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Στις 13 Φεβρουαρίου η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας...


Στις 13 Φεβρουαρίου θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικοποιήθηκε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών της Βουλής:

• 5 Φεβρουαρίου: Ανοίγει η Βουλή, όπως ορίζεται στο Προεδρικό Διάταγμα, για την ορκωμοσία των Βουλευτών.
• 6 Φεβρουαρίου: Εκλογή του Προεδρείου της Βουλής. Θα διεξαχθούν δύο συνεδριάσεις. Στην πρωινή θα εκλεγεί Πρόεδρος και στην απογευματινή τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου.
• 6 Φεβρουαρίου: Εκδίδονται δύο ημερήσιες διατάξεις α) για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και β) για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ύστερα από τουλάχιστον 5 μέρες.
• 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου: Αναγιγνώσκονται οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, διεξάγεται συζήτηση επ’ αυτών και τα μεσάνυχτα της 9ης Φεβρουαρίου θα γίνει η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
• 13 Φεβρουαρίου: Εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επισημαίνεται ότι στις 12 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί σύνοδος κορυφής και θα είναι η πρώτη στην οποία θα συμμετέχει ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com