Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Μ. Ομπάμα στηρίζει Α. Τσίπρα: Τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο ...


Μία ιδιαίτερα θερμή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο Barack Obama, είχε σήμερα το βράδυ  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Την πρωτοβουλία για την τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Αμερικανός πρόεδρος ο οποίος συνεχάρη στον Α. Τσίπρα για την εκλογή του.
Σύμφωνα με πηγές από το μέγαρο Μαξίμου ο B. Obama του δήλωσε την στήριξή του στις προσπάθειες να φύγει η Ευρώπη από τις πολιτικές λιτότητας και να ενισχυθεί η ανάπτυξη, υποσχόμενος συνεργασία των υπουργών Οικονομικών επ' αυτού.
Συνέστησε δε στον Α. Τσίπρα να ξεκουραστεί μετά την επίπονη προεκλογική προσπάθεια, για να μην ασπρίσουν τα μαλλιά του, όπως έγινε με τα δικά του, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να απαντά ότι είναι δύσκολο αφού υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις μπροστά.























defencenet.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com