Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: «Μας ενώνει το συμφέρον της Ελλάδας» ...


Στη συνεργασία του Άρη Βελουχιώτη με τον Ναπολέοντα Ζέρβα, στην ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου, παρέπεμψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος σε ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ.


«Όταν ο λαός έχει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό, όταν δέχεται επίθεση, έχει υποχρέωση να ενωθεί. Ο Γοργοπόταμος είναι το φωτεινό παράδειγμα, όπου Ζέρβας και ο Βελουχιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους στη μεγαλύτερη αντιστασιακή πράξη του Ελληνισμού. Έχουμε εθνική υποχρέωση να πάμε ενωμένοι στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, να διαπραγματευτούμε και να διεκδικήσουμε το δίκαιο του ελληνικού λαού», είπε ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Επίκαιρα».


Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι με το ΣΥΡΙΖΑ «μας χωρίζουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές», αλλά, όπως είπε, «οφείλει να μας ενώσει το συμφέρον της Ελλάδας».


Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκεί όπου οι ιδεολογίες τους συγκρούονται θα πρέπει να υπάρξει ο αμοιβαίος σεβασμός των «κόκκινων γραμμών», τις οποίες οι ΑΝΕΛ έχουν θέσει «ευθέως και για τα εθνικά και για τα θέματα Ελληνισμού Ορθοδοξίας». Ο ίδιος κατέληξε: «Πιστεύω ότι, μέσα σε ένα πνεύμα ειλικρινούς διάθεσης και με αποδεκτές τις "κόκκινες γραμμές", μπορούμε μαζί να επιτύχουμε αποφάσεις υπέρ της χώρας μας».


Τέλος, αναφερόμενος σε ένα κοινό παρονομαστή - σύμφωνα με τον ίδιο - του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «δεν είμαστε, ούτε οι μεν ούτε οι δε, στις λίστες Λαγκάρντ, δεν μας χρηματοδοτούσε ο Χριστοφοράκος της Siemens, δεν μας έπιασαν «με τη γίδα στην πλάτη» για να μας κρατάνε. Μπορούμε, λοιπόν, να διαπραγματευτούμε καλύτερα από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, τον κ. Παπασταύρου, τον οποίο έβλεπαν οι δανειστές και χαμογελούσαν ενθυμούμενοι τα 5 εκατομμύρια στη «λίστα Λαγκάρντ». Σίγουρα θα ανταποκριθούμε καλύτερα σε μια συζήτηση με τους ηγέτες της Ευρώπης, όταν στον κλειστό φάκελο του κ. Σόιμπλε δεν υπάρχουν τα ονόματά μας. Το ότι εμείς είμαστε καθαροί δικαιολογεί εν πολλοίς και τις επιθέσεις που δεχόμαστε από τα MME».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com