Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

«ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ» ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ...




Ίσως ο μεγαλύτερος εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές, είναι ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η «δολοφονική» πολυφωνία των στελεχών του.
Όπου ο καθένας τάζει, εξηγεί, αναλύει και αναγγέλλει θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα γίνει κυβέρνηση, αποκαλύπτει δήθεν και εξηγεί αποφάσεις της ηγεσίας του κόμματος, ένα απερίγραπτο αλαλούμ δηλώσεων που μπερδεύει ακόμη περισσότερο όλους, όσοι θέλουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, όχι ντε και καλά γιατί είναι αριστεροί αλλά γιατί πιστεύουν ότι αυτό το κόμμα μπορεί να φέρει την αλλαγή στην Ελλάδα.
Τι να πρωτοπιστέψει ο αμήχανος ψηφοφόρος; Ότι μπορούμε να κόψουμε όσα ευρώ θέλουμε (μέχρι και 100 δισ. ανήγγειλε η κυρία Ραχήλ) και άρα δεν έχουμε ανάγκη να μας δανείζουν οι Ευρωπαίοι;
Τι να πιστέψουμε από όλα αυτά που ακούμε; Ότι δεν έχουμε ανάγκη τα 7,5 δισ. που μας δίνουν οι δανειστές μας (δήλωση Βαλαβάνη του ΣΥΡΙΖΑ) ή ότι δεν έσταξε η ουρά του γαϊδάρου που λένε, αν μας αναγκάσουν να βγούμε από το ευρώ; Η δραχμή να 'ναι καλά.
Τι να πιστέψουμε όταν ακούμε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αλλά δεν ακούμε πώς θα καλυφθεί η τρύπα που θα αφήσει πίσω της αυτή η κατάργηση του άμεσου φόρου; Ή να πιστέψουμε τον άλλο που λέει τη νύχτα των εκλογών, θα σαλτάρουν κάποιοι κομάντος του ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβουνε το κτήριο της ΕΡΤ;
Ψυχραιμία σύντροφοι και μην τρελαίνετε άδικα τον κόσμο. Έχω γράψει πριν λίγες μέρες στο Newsbomb.gr ένα άρθρο ζητώντας από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει όλες αυτές τις άναρθρες φωνές, που τάζουν, τάζουν, τάζουν στον κόσμο λαγούς με πετραχήλια, γιατί η εξόφληση του λογαριασμού και των υποσχέσεων βρίσκεται ήδη πολύ κοντά.
Δυστυχώς, δεν με άκουσε κανείς εκεί στην Κουμουνδούρου. Είναι κρίμα, όμως, να μπερδεύουν τον κόσμο και να τον κάνουν να περιμένει αποφάσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, γιατί μιλάνε για ένα κόσμο απελπισμένο, που δεν θα μπορεί να περιμένει ούτε μία εβδομάδα να υλοποιηθούν αυτές οι τρελές υποσχέσεις.




















































newsbomb.gr/bloggers/kwstas-chardabellas/story/544784/dolofoniki-polyfonia-sto-syriza#ixzz3OzZgE753

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com