Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Με τη μικρή του κόρη αγκαλιά ορκίστηκε περιφερειακός σύμβουλος ο Ηλιόπουλος ...



Η αστυνομία έκανε χρήση κροτίδων κρότου λάμψης αλλά και δακρυγόνων που δημιούργησαν προβλήματα αναπνοής στους παρισταμένους, μεταξύ των οποίων και περιφερειακοί σύμβουλοι.
dol7
Οι συγκεντρωμένοι από τον αντιφασιστικό χώρο απαιτούν να εισέλθουν στο χώρο της ορκωμοσίας αλλά η αστυνομία δεν τους το επιτρέπει. Μεταξύ τους είναι και η περιφερειακή σύμβουλος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν ότι δεν θα ορκιστούν αν δεν επιτραπεί η είσοδος στα μέλη των αριστερών οργανώσεων, ενώ καταγγέλλουν ότι έχει επιτραπεί η είσοδος στην αίθουσα των μελών της Χρυσής Αυγής.Μεταξύ των χρυσαυγιτών είναι και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλός ο οποίος ζήτησε από τους επικεφαλής της αστυνομίας να επιτρέψει την παρουσία των μελών της Χρυσής Αυγής στο προαύλιο του ΔΩΛ κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας.
Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ισχυρότατη αστυνομική δύναμη έφτασε στις 7.30 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας ο προφυλακισμένος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
dol4

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ
Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2014/08/29/ipo-drakontia-metra-asfalias-eftase-sto-dol-o-p-iliopoulos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com