Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Όγδοη στρατιωτική δύναμη η Τουρκία μαζί με τη Γερμανία ...




Το περιοδικό Business Insider που θεωρείται από τα κορυφαία στον χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας, δημοσίευσε μια λίστα με τους ισχυρότερους 35 στρατούς του κόσμου. Στην κορυφή είναι η Αμερική, ενώ η Τουρκία μαζί με την Γερμανία είναι στην 8η θέση.Το περιοδικό έχει δημιουργήσει ένα διάγραμμα για να συγκρίνει τους 35 πιο μεγάλους στρατούς, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη δύναμη πυρός. Η κατάταξη, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, περιλαμβάνει ένα πολύπλοκο σύνολο των δεδομένων που υπόκειται σε συνεχή προσαρμογές και διορθώσεις, σημειώνει το περιοδικό. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ 35 ΙΣΧΥΡΌΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  





ΠΗΓΗ:www.onalert.gr





See more at: http://www.521news.com/%CF%8C%CE%B3%CE%B4%CE%BF%CE%B7-%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com