Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ποια είναι η «μις Mastic Spa» η νέα βουλευτής της ΝΔ !!!




Χρειάστηκαν δύο παραιτήσεις και 293 ψήφους για να μπει στη Βουλή η κα. Μαρία Σταυρινούδη Σόδη, από σήμερα νέα βουλευτής της ΝΔ στη Χίο.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η κα. Μαρία Σταυρινούδη Σόδηείναι από σήμερα η νέα βουλευτής της ΝΔ στη Χίο, μετά τηνπαραίτηση του νυν βουλευτή Σταμάτη Κάρμαντζη προκειμένου να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης.
Στο βιογραφικό της κ. Σόδη υπάρχουν σπουδές στην αισθητική, την κοσμετολογία και την φαρμακευτική, σε Θεσσαλονίκη και Παρίσι
Η κα. Σόδη, η μις Mastic Spa,όπως την αποκαλούν αφού είναι ιδιοκτήτρια της γνωστής εταιρείας καλλυντικών που βασίζονται στη μαστίχα, με δραστηριότητα τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της χώρας, κατάφερε να μπει στη βουλή με μόλις 293 ψήφους!
Για να γίνει αυτό έπρεπε να παραιτηθεί τον περασμένο Μάιο οΚώστας Μουσουρούλης, προκειμένου να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές και σήμερα ο ΣτΚάρμανζης, λόγω της εκλογής του στη θέση του αντιπεριφερειάρχη.
Στο βιογραφικό της κας. Σόδη υπάρχουν σπουδές στην αισθητική, την κοσμετολογία και την φαρμακευτική, σε Θεσσαλονίκη και Παρίσι. αναγράφεται ότι έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Χίο, ενώ από το 1992 διατηρεί στη Χίο ινστιτούτο αισθητικής, του οποίου οι θεραπείες θεωρήθηκαν πρωτοποριακές αφού γίνονται με αγνά καλλυντικά από μαστίχα.
Το πρώτο κατάστημα της κας. Σόδη με καλλυντικά Mastic Spa άνοιξε τo 2002 μαζί με τον φαρμακοποιό σύζυγό της Γιώργο Σόδη, στο Κολωνάκι και ακολουθούν πολλά άλλα. Μάλιστα η εταιρεία Mastic Spa έχει λάβει και Βραβείο Ευρεσιτεχνίας.
Η νέα βουλευτής της ΝΔ ήταν μέλος της ΔΑΠ στα φοιτητικά της χρόνια, ενώ ο πεθερός της, ήταν βουλευτής της ΝΔ και δημάρχος Χίου, στο γραφείο του οποίου εργαζόταν ως βοηθός.
















http://www.thetoc.gr/politiki/article/poia-einai-i-mis-mastic-spa-i-nea-bouleutis-tis-nd


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com