Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Με το ζόρι να παραλάβουμε για το ΠΝ φουσκωτό "φούσκα"; Περίεργες εμμονές...



Αρνούνται να παραλάβουν στο ΠΝ ταχύπλοο σκάφος το οποίο παρουσιάζεται εδώ και μήνες μέσω δημοσιευμάτων ως η “τέλεια λύση” για τους βατραχανθρώπους της ΔΥΚ και όχι μόνο. 

Το ταχύπλοο που είναι …περίπου φουσκωτό σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί μπορούσε να πιάνει ταχύτητα 51 μιλίων την ώρα με μηχανές “έσω-έξω” πετρελαίου . 

Το ΠΝ δέχτηκε να το δοκιμάσει. Μόνο που τα “βατράχια” που ανέλαβαν να το δοκιμάσουν είπαν όχι. Κι αυτό γιατί διαπίστωσαν ότι το σκάφος έπιανε ταχύτητες κοντά στα 40 μίλια. Επιπλέον κρίθηκε ότι δεν ήταν απολύτως ασφαλές για τις επιχειρήσεις της ΔΥΚ, αφού όπως είπαμε δεν είναι ακριβώς φουσκωτό, αλλά έχει και πλαστικά τμήματα.

Μέχρι εδώ τίποτα περίεργο . Συμβαίνουν αυτά κάθε μέρα σ΄ όλες τις ΕΔ του κόσμου. Το περίεργο είναι ότι η επιμονή κάποιων για το συγκεκριμένο -και πολύ ακριβό όπως μαθαίνουμε- ταχύπλοο συνεχίζεται. Γίνεται λοιπόν προσπάθεια το σκάφος να αλλάξει μηχανές και να βάλει …εξωλέμβιες ! Οι οποίες θα καίνε βενζίνη! Αξιωματικός του ΠΝ με χιούμορ μας έλεγε ότι “στις αποστολές θα στέλνουμε μαζί και τον Προμηθέα για να το φουλάρει κάθε τόσο”.

Δεν γνωρίζουμε που οφείλεται η εμμονή να πληρώσουμε πολλά λεφτά -ειδικά τώρα που τοΠΝ φαίνεται οτι θα πάρει σκάφη από τις ΗΠΑ- καθώς η δικαιολογία ότι είναι “ελληνικής κατασκευής” δεν είναι καθόλου πειστική. Στο ΓΕΝ δεν έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν το…καρνάγιο που κατασκευάζονται αυτά τα σκάφη και έχουν αρχίσει και αναρωτιούνται τι συμβαίνει…

Θα επανέλθουμε …














onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com