Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Πλάκα μας κάνουν; - Λαζαρίδης: "Ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος όταν έμαθε για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ"!!!



Τελικά ή αυτοί μας δουλεύουν ή θεωρούν τους πολίτες ηλίθιους ή εν τέλει οι πολίτες είναι μειωμένης αντίληψης και τους ψηφίζουν.
Διαφορετική εξήγηση δεν υπάρχει για όσα είπε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής της ΝΔ, σύμβουλος και κουμπάρος του πρωθυπουργού, αναφερόμενος στο χάος που δημιουργήθηκε τον ΕΝΦΙΑ, σε πρωινή εκπομπή του MEGA.

Όπου ούτε λίγο, ούε πολύ μας είχε ότι ο Α.Σαμαράς έγινε ... "έξαλλος από τον ΕΝΦΙΑ"! Λες και δεν τον έφεραν προς ψήφιση οι υπουργοί της κυβέρνησής του, λες και δεν τον ψήφισαν οι βουλευτές του κομματός του!
Αλλά κατά τα λοιπά ο Α.Σαμαράς έγινε .. έξαλλος από τα λάθη του ΕΝΦΙΑ! Και ποιος έφερε τον ΕΝΦΙΑ και τα "λάθη του". Και το θέμα είναι "τα λάθη του ΕΝΦΙΑ" ή ο ίδιος ο φόρος που συνέτξε λλανδικο δικηγορικό γραφείο και τον έστειλε για μετάφραση στην Ελλάδα;
Υπάρχει άραγε μεγελύτερη ξεφτίλα για μια χώρα να την έρχονται νόμοι γραμμένοι στο εξωτερικό και να ψηφίζονται από το εθνικό Κοινοβούλιο;
Ας δούμε τι είπε  Χ.Λαζαρίδης:
«Παλεύουμε για να βρεθεί λύση στον ΕΝΦΙΑ και για τα ανοίκιαστα ακίνητα. Έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε για ό,τι έγινε, αλλά προέχουν οι διορθώσεις του φόρου οι οποίες θα κατατεθούν την άλλη εβδομάδα στη Βουλή γιατί έχουν βρεθεί ακόμη δυο τρία πράγματα»επισήμανε, μεταξύ άλλων.
Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι «πάμε στο Παρίσι και στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος».
Χα!









defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com