Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ακόμη και τα Τσέσνα τρομάζουν τους Τούρκους …Ενώ διαμαρτύρονται για «Lock» απο Ελληνικά F-16!!!




Tο Γενικό Επιτελείο Στρατού της Τουρκίας ανακοίνωσε πως ένα αεροσκάφος τύπου Τσέσνα της Ελλάδας παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο…
Στην ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείο αναφέρεται πως ένα ελληνικό αεροσκάφος τύπου Τσέσνα (πολιτικό τετραθέσιο αεροσκάφος )παραβίασε για διάστημα 2 λεπτών και 5 δευτερολέπτων (από 13:15 έως 13:17) τον εναέριο χώρο μας σε περιοχή ΒΔ της χερσονήσου Καραμπουρούν στο Αιγαίο.(σύμφωνα με τα TourkikaNea.gr)
2
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως την ώρα που 6 αεροσκάφη F-16 εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στο Αιγαίο, δύο αεροσκάφη F-16 της Ελλάδας τα παρενόχλησαν ¨κλειδώνοντας¨ τα στα ραντάρ για διάστημα 45 δευτερολέπτων…Η ανακοίνωση των Τούρκων αφορά τον σχηματισμό που παραβίασε το FIR Αθηνών και μάλιστα τα δύο από τα έξη μαχητικά ήταν Οπλισμένα !
Το ότι τα Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν από νησί του Αιγαίου έβαλαν στο » Lock & Kill» τα Τούρκικα σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσουν τα Τούρκικα που γυρόφερναν στο Αιγαίο και μάλιστα εντός του FIR Αθηνών !










Kokpit.aero 28/6/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com