Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Μια ακόμα κωμική δημοσκόπηση με το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα !!!!!



Mία απίστευτα κωμική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» δημοσιεύεται σήμερα όπου η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ μειώνεται στο 3,1, το ΠΑΣΟΚ κερδίζει την τρίτη θέση, και ο Λαϊκός Σύνδεσμος πέφτει στην έκτη θέση! ,Α, και οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές, αλλά να τους κυβερνά ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο!
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα 3,1% έναντι της Νέας Δημοκρατίας και προηγείται με ποσοστό 28,6% έναντι 25,5%. Τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με 5,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ (4,6%), το Ποτάμι (4,1%), η Χρυσή Αυγή (3,9%), οι ΑΝΕΛ (2,2%) και η ΔΗΜΑΡ (1,4%). Ακόμη, το 11% δηλώνουν αναποφάσιστοι, το 8,2% απαντούν «άλλο κόμμα» και το 5% επιλέγει «λευκό- άκυρο».
Αν δεν ήταν στημένη όλη η διαδικασία των δημοσκοπήσεων θα ποτείναμε να αφαιρούνται άδειες "ερευνών κοινής γνώμης" από της εταιρείας που εξόφθαλμα μετά τις εκλογές αποδεικνύεται ότι ψευδολογούσαν...
Το ποσοστό εκείνων που επιθυμούν την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, φτάνοντας στο 57%, έναντι εκείνων που βλέπουν με καλό μάτι την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες (37%).
Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com