Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Σε πανελλαδική αποχή διαρκείας μετά τους δικηγόρους και οι δικαστικοί επιμελητές! ...


Μετά τους δικηγόρους, που από σήμερα βρίσκονται σε πανελλαδική αποχή, ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τα καθήκοντα τους και οι δικαστικοί επιμελητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο τροποποιείται ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας.
Οι δικαστικοί επιμελητές αποφάσισαν πανελλαδική αποχή διάρκειας από μεθαύριο Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 με αίτημα την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος ζητεί από το υπουργείο Οικονομικών την άμεση καταβολή των οφειλών του Δημοσίου προς τους δικαστικούς επιμελητές.































http://www.makeleio.gr/?p=226522

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com