Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Τσίπρας: «Αφού το χρέος είναι βιώσιμο, τι ακριβώς διαπραγματεύεστε;» ...


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στη συζήτηση του προϋπολογισμού υποστήριξε ότι: «Π προϋπολογισμός του 2015 σφραγίζει μια πενταετία λιτότητας και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε: όχι προγράμματα λιτότητας, όχι εσωτερική υποτίμηση. Στη χώρα μας παίχτηκε το μεγαλύτερο κόλπο αναδιανομής του πλούτου. Δεχτήκατε προγράμματα λιτότητας, που δεν θα γίνονταν αποδεκτά σε καμία άλλη Δημοκρατία στην Ευρώπη», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό.
Και στρεφόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε «αφού το χρέος είναι βιώσιμο, τι ακριβώς διαπραγματεύεστε; Γιατί δεν μας λέτε τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τη Λαγκάρντ; – Μας λέγατε ότι το ΔΝΤ θα φύγει».
«Από τον ΣΥΡΙΖΑ σε τι ακριβώς ζητάτε συναίνεση; Σε ένα κράτος που κάνει το λιοντάρι στον 20χρονο απεργό πείνας και υποκύπτει στις πιέσεις της Τρόικας;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στον απεργό πείνας Ν. Ρωμανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com