Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Διάψευση της Μαριάννας Λάτση για το “Μυστικό Δείπνο” με Τσίπρα ...





Την οργισμένη διάψευση της Μαριάννας Λάτση προκάλεσαν τα δημοσιεύματα και δηλώσεις περί «μυστικού δείπνου» της ίδιας, της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου και του Αλέξη Τσίπρα.
Η ανακοίνωσή της, με την οποία στηλιτεύει τις «κατασκευασμένες ειδήσεις» και τους «αήθεις υπαινιγμούς», ήρθε μετά τη νέα, χθεσινή προβοκάτσια – αυτή τη φορά από το ίδιο το βήμα της Βουλής και με δράστη τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρι Κουκουλόπουλο. Ο κ. Κουκουλόπουλος, χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό στοιχείο, υποστήριξε ότι υπήρξε «δείπνο» του κ. Τσίπρα με τις κυρίες Λάτση και Αγγελοπούλου στο Salon de Bricolage, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι υπάρχουν και φωτογραφίες. Παρ’ ότι όμως προκλήθηκε έντονα από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ουδέποτε κατέθεσε τις δήθεν φωτογραφίες και επέμεινε να εκτοξεύει λάσπη στον ανεμιστήρα, παρ’ ότι το περίφημο «δείπνο» είχε κατηγορηματικά διαψευστεί εξ αρχής απ’ όλες τις πλευρές.
Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της ιστοσελίδας περί του ίδιου «δείπνου» , ενώ και καθημερινή εφημερίδα κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο την ίδια ιστορία χωρίς να την τεκμηριώνει με το παραμικρό στοιχείο.
Η Μαριάννα Λάτση στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι τα όσα υποστήριξε στη Βουλή ο κ. Κουκουλόπουλος αποτελούν «βαρύτατη προσβολή» και προειδοποιεί ότι «ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι «πληροφοριοδότες» του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Μαριάννας Λάτση:
«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων «ειδήσεων», όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου. Η «είδηση» είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.
Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης. Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.
Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι «πληροφοριοδότες» του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».
Μαριάννα Ι. Λάτση
8 Δεκεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com