Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΤΩΡΑ-ΑΥΤΟ είναι το Πρώτο Μήνυμα μέσα από το ΠΛΟΙΟ!: “ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…”


ΤΡΕΜΕΙ για Νεκρούς η Κυβέρνηση.

Μέσα στο πλοίο Norman Atlantic, βρίσκεται και ο αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών με την σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά και έστειλε ένα δραματικό μήνυμα σε φίλο του, ο οποίος τελευταία στιγμή ανέβαλλε το ταξίδι του με το ίδιο πλοίο!

Ο αναπληρωτής καθηγητής Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με το patrastimes.gr,Γιώργος Αντωνάκης, σε μήνυμα που έστειλε στο φίλο και συμφοιτητή του, Πνευμονολόγο, Σάκη Παπαλεξάτο, του έγραψε χαρακτηριστικά: «Χανόμαστε».
Παιχνίδι της μοίρας; Ο κ. Παπαλεξάτος θα ταξίδευε επίσης με το ίδιο πλοίο, αλλά την τελευταία στιγμή ανέβαλε το ταξίδι του…



































































http://www.makeleio.gr/?p=241608

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com