Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Θάνος Τζήμερος: Για γέλια το κατηγορητήριο, θα αθωωθούν οι Χρυσαυγίτες ...


Σχολιάζοντας, λοιπόν, την εκ του ασφαλούς άρνηση του Δήμα (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»…) να δεχθεί την ψήφο των χρυσαυγιτών (γνωρίζοντας πως δε θα την έβλεπε ούτε… ζωγραφιστή), ο Θ. Τζήμερος αναρωτιέται αν υπάρχει «συντελεστής ποιότητας» σε κάθε ψήφο και με την ευκαιρία χαρακτηρίζει γελοίο το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης» και προβλέπει την πανηγυρική αθώωση των κατηγορουμένων χρυσαυγιτών. Ιδού:
«Καταλαβαίνω ότι μια ενδεχόμενη υπερψήφιση του Σταύρου Δήμα από την πλευρά των ΧΑυγιτών θα άφηνε πολλές σκιές, ειδικά αν οι υπόδικοι αθωωθούν - που είναι και το πιθανότερο, διότι το κατηγορητήριο είναι για γέλια…».
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com