Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΜΑΡΑ: ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...


Διάγγελμα απηύθυνε στον ελληνικό λαό ο Αντώνης Σαμαράς.
Πάμε σε εκλογές το 2015, είπε ο πρωθυπουργός. Να μη γίνουν τώρα εκλογές ζήτησε ο κ. Σαμαράς, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος. Όπως είπε η χώρα πρέπει να προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Αναφερόμενος στις καταγγελίες για χρηματισμό, έκανε λόγο για "άθλιες κατηγορίες" και μίλησε για δηλητηρίαση της δημοκρατίας.
«Πρέπει να μην γίνουν εκλογές. Πρέπει να τερματιστεί η πολιτική αβεβαιότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο διάγγελμά του.
«Να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, να τελειώσουμε τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και μετά μπορούμε να βρούμε το χρονοδιάγραμμα για εκλογές ακόμη και στο τέλος του 2015», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.!!!
Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ως υπεύθυνο της υποτιθέμενης σκευωρίας με τις καταγγελίες περί εξαγοράς βουλευτών. «Ζούμε ένα όργιο αστήρικτων κατηγοριών για δήθεν προσπάθειες εξαγοράς βουλευτών που πάντα διαψεύδονται» επισήμανε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε ότι στο «όργιο» των αστήρικτων κατηγοριών κυριαρχεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com