Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΑΙΚΑΛΗ-ΕΛ. ΤΖΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ- “Θα κάνω και γω μήνυση στον Σαμαρά!” ...





Συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία αλλά και τις διαστάσεις του πολιτικού θρίλερ, κατηγγέλθησαν έξω από το Εφετείο της Αθήνας, μετά την κατάθεση του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη. Τον χορό των αποκαλύψεων άνοιξε η συνήγορος του Πάνου Καμμένου και του Παύλου Χαϊκάλη, ποινικολόγος Έλενα Τζούλη. Η κυρία Τζούλη αποκάλυψε απίστευτες λεπτομέρειες για το επίμαχο θέμα του DVD της φερόμενης ως απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, που έχει καταρρακώσει την κυβέρνηση και την έχει φέρει προ απρόοπτων εξελίξεων στο βούρκο της Μαφίας που κυβερνάει τον τόπο.
—μεταξύ άλλων η κυρία Τζούλη είπε:
“…Πήγαμε με τον κύριο Χαικάλη το απόγευμα της 6ης Δεκεμβρίου, ανήμερα του Αγίου Νικολάου στην Εισαγγελία Εφετών και βρήκαμε τους κ.Ντογιάκο και Παναγιωτόπουλο.Συμφωνήθηκε αφού τους δώσαμε το επίμαχο υλικό να μην αποκαλύψουμε το όνομα του Αποστολόπουλου, για τυχόν κίνδυνο διαρροής κι αυτό είναι προς τιμήν του κ.Ντογιάκου. Ο κ.Ντογιάκος πρότεινε να κατονομαστεί ο δράστης όταν γινόταν η επιχείρηση για να δοθούν τα χρήματα….
…Στις 6 το απόγευμα της 12 ης Δεκεμβρίου κανονίστηκε το ραντεβού για να δοθούν τα χρήματα από τον Αποστολόπουλο…. Το υλικό έτσι είναι απολύτως νόμιμο και ας αφήσουν όσα λένε. Δεν έχει δικαίωμα ένας βουλευτής ή ένας πολιτικός αρχηγός να δώσουν αποδεικτικό που αφορά το δημόσιο συμφέρον, μια εθνική υπόθεση;

Η χρήση του έγινε νόμιμα.
 “…6 ώρα της 12ης Δεκεμβρίου ο κ.Χαικάλης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατονόμασε ως δράστη τον Αποστολόπουλο. Άρα το θέμα το ήξερε ο κ.Στάθης. Ο Χαικάλης απαιτεί από την ΕΛΑΣ τότς να στηθεί επιχείρηση για τον Αποστολόπουλο αλλά και να πάνε στο σπίτι του Αποστολόπουλου για να το ψάξουν , να το ερευνήσουν ώστε να βρουν τα λεφτά, για να συλληφθεί. Και να έρθουν σπίτι του και να κάνουν την επιχείρηση. Η ΕΛΑΣ απαντά ότι δεν μπορεί να μπει στο σπίτι του Αποστολόπουλου γιατί δεν έχει ένταλμα. Ζητείται ένταλμα από τον Ντογιάκο. Ο Εισαγγελέας λέει ότι ξέρει το όνομα του δράστη. Γιατί η Εισαγγελία δεν έκανε τίποτα εδώ και τόσες μέρες; Εδώ προκύπτουν ερωτήματα”.
ΧΑΙΚΑΛΗΣ- ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ
 ”…Σήμερα ξέρω και είχα ακούσει ότι θα έβγαιναν δημοσιεύματα για να πλήξουν τον Καμμένο , να τον εκβιάσουν χρησιμοποιώντας εφημερίδες.
Είναι γελοίοι όσοι προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε ζητήματα χρηματισμού. Εγώ δεν ανέφερα το όνομα του Σαμαρά. Ο Αποστολόπουλος τον ένεπλεξε. Θα μηνύσω τον Σαμαρά και τον Αποστολόπουλο για ψευδή καταμήνυση…”
















































http://www.makeleio.gr/?p=236286

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com