Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΡΑΣΑΝ 42 ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝ ΜΙΑ…ΝΥΚΤΙ ! ...



"Μπαράζ" τροπολογιών ψηφίστηκε σε χρόνο ρεκόρ …μιας ημέρας στη Βουλή.
«Άρωμα» εκλογών αναδίδει αν μη τι άλλο η σπουδή της κυβέρνησης να «γεμίσει» με τροπολογίες για ετερόκλητα θέματα το νομοσχέδιο για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και να τις υιοθετήσει χωρίς τη διεξαγωγή συζήτησης. 

 Μάλιστα, η διαδικασία, χθες Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, οι βουλευτές των οποίων αποχώρησαν πριν από την έναρξη των ψηφοφοριών.
Από τις 42 τροπολογίες που επισυνάφθηκαν στο νομοσχέδιο, ορισμένες υπερψηφίστηκαν από τη ΔΗΜΑΡ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Η Χρυσή Αυγή νωρίτερα είχε δηλώσει πως καταψηφίζει.
Μεταξύ άλλων χθες, Σάββατο 20/12, κατατέθηκε και τροπολογία για τη δίμηνη παράταση του μνημονίου.
Η συγκεκριμένη εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για το Παρατηρητήριο 'Ανοιας, το οποίο εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση την προσεχή Δευτέρα (22/12), μία ημέρα πριν την δεύτερη ψηφοφορία στην Ολομέλεια για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com