Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΙΑΣΕΙ» 180! ...


ΤΟ «ΚΥΝΗΓΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ...

Με δεδομένη την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, τα κουκιά δεν βγαίνουν... ούτε στην 3η ψηφοφορία.
Toυ Κώστα Τσιτούνα.

Μέχρι στιγμής η κατάσταση διαμορφώνεται στα σίγουρα 168 «ΝΑΙ», ενώ αλλάζει η σύνθεση των ανεξαρτήτων βουλευτών που από 7 γίνονται 8 με την αποχώρηση της Νίκης Φούντα από τη ΔΗΜ.ΑΡ.
Συνολικά πλέον οι ανεξάρτητοι μαζί με την ομάδα των «Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών» είναι 25, εκ των οποίων οι 13 ψήφισαν Σταύρο Δήμα και οι 12 ψήφισαν «ΠΑΡΩΝ».
Τα 13 «ΝΑΙ» έδωσαν μαζί με τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, 168 ψήφους στον Σ. Δήμα.
Το πιο πιθανό σενάριο στο οποίο ενδεχομένως ποντάρει ο Αντώνης Σαμαράς είναι να πείσει αυτούς τους 12 των ανεξαρτήτων να ψηφίσουν «ΝΑΙ», αφού οι προσπάθειες να δημιουργηθούν διαλυτικές τάσεις στους ΑΝ.ΕΛ και στη ΔΗΜ.ΑΡ. μέχρι στιγμής δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα για την κυβέρνηση.
Άλλωστε η υπόθεση Χαϊκάλη φαίνεται να λειτουργεί αποτρεπτικά και για τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. και για της ΔΗΜ.ΑΡ. που φοβούνται την δημόσια διαπόμπευση σε περίπτωση αλλαγής της στάσης τους.
Άρα το Μαξίμου ευελπιστεί να αλλάξουν άποψη στην 3η ψηφοφορία οι εξής:
Πέτρος Τατσόπουλος, Μίμης Ανδρουλάκης, Βασίλης Καπερνάρος, Οδυσσέας Βουδούρης, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Θεόδωρος Παραστατίδης, Ραχήλ Μακρή, Πάρις Μουτσινάς, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης, Βύρων Πολύδωρας και Νίκη Φούντα και όλοι μαζί – μηδενός εξαιρουμένου να ψηφίσουν Σταύρο Δήμα.

 





































































newsbomb.gr/politikh/news/story/537284/se-poioys-voyleytes-pontarei-o-samaras-gia-na-piasei-180#ixzz3N1K1rpKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com