Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Bankingnews: Ο υποψήφιος ΠτΔ Στ. Δήμας που δεν θα εκλεγεί... διχάζει προσβλητικά τον ελληνικό λαό ...


Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ενωτικός και πρεσβεύει το κοινό συμφέρον. Διχάζει προσβλητικά, αλλά και απαξιώνει, τον ελληνικό λαό ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας.
Μπορεί το σενάριο εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας να θεωρείται ανέφικτο, καθώς η συγκέντρωση των 180 ψήφων που απαιτούνται μοιάζει αδύνατη, ωστόσο ο Σταύρος Δήμας διχάζει... αντί να ενώνει τον ελληνικό λαό.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι θεσμός. Θεσμός που προάγει και διασφαλίζει τη δημοκρατία. Θεσμός πανεθνικής σημειολογίας με πρώτιστο στόχο την ενότητα. Ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ενωτικός και πρεσβεύει το κοινό συμφέρον. Ο Σταύρος Δήμας, όμως, αν και δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν δείχνει ικανός να υποστηρίξει - στην περίπτωση που θα εκλεγόταν - όλα όσα πρεσβεύει ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Σταύρος Δήμας διχάζει τον ελληνικό λαό και απαξιώνει τους 539 χιλ. Έλληνες ψηφοφόρους που ψήφισαν υπέρ της Χρυσής Αυγής. Δεν θα δεχτώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής, τόνισε νωρίτερα ο Σταύρος Δήμας, υποτιμώντας επί της ουσίας τους 539 χιλ. Έλληνες ψηφοφόρους που ψήφισαν υπέρ της Χρυσής Αυγής και διχάζοντας τον ελληνικό λαό.
Η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ψηφίσει υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο η δήλωση του Σταύρου Δήμα είναι ξεκάθαρα διχαστική. Τα σενάρια που διακινούνται για το ενδεχόμενο να ψηφίσει η Χρυσή Αυγή τον Σταύρο Δήμα, τα οποία διαψεύδονται κατηγορηματικά από το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο πολιτικό σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com